hoskrindan.hsbbrfwebb.se|hoskrindan@hsbbrfwebb.se

Information från styrelsen (mars/april)

2021-04-02

Vi vill börja med att tacka alla som medverkat till att göra det nedre grönområdet till en gemensam mötesplats där alla är välkomna. Möbler är utställda, Christel Hansson och Gerd Matthiessen har köpt in lite vårblommor och planterat. Det är sådant engagemang som gör att vi tillsammans lyfter vårt område.

Som vi tidigare informerat om skulle vi bland annat byta lite lampor i lyktstolparna och detta är utfört i några under mars månad och vi tackar för information om ni upptäcker fler som inte lyser som de ska. 

I våra soprum finns nu papper och rengöringsmedel att tillgå om man behöver tvätta av efter eventuellt spill eller bara vill torka av händerna.

Ett regelbundet underhåll som vi har under våren är reparation av fasadsprickor. Därför vill vi nu be er att återigen göra en översyn av era fasader och meddela oss på styrelsemailen, om ni inte redan gjort det, så snart som möjligt tack. Det går även bra att lämna ett meddelande i brevlådan på Sadelvägen 69. 

Övriga underhållsåtgärder, som påbörjats med att ta in offerter, är taktvätt, resterande murar som inte åtgärdats samt en uppfräschning av nedre parkering. 

Årsredovisningen är på gång ut till alla medlemmar och den visar på ett positivt resultat för räkenskapsåret 2020.

Önskar er alla en Glad Påsk!

/Styrelsen

hoskrindan@hsbbrfwebb.se

Print Friendly, PDF & Email
By |2021-04-02T13:24:58+01:00april 2nd, 2021|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment